Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NUFACE MINI


Jag skallrade ju lite om att jag skulle hämta upp en Nuface Mini för ett par veckor sen och jag har kört endel sen dess -med lite uppehåll då jag påbörjat min BB-Glow behandling. Jag gillar den så mycket men måste få tid att visa er hur det blir efter man kört den – måste göra det på morgonen när det är ljust för att få till bra bilder men har ofta så bråttom då haha. Här har ni i alla fall apparaten som jag ska använda på hals och ansikte minst 5min, 6 dagar/vecka dom första två månaderna. Sen kan man köra ett par gånger i veckan för att underhålla. Det ska alltså funka som en work-out för ditt ansikte och jag har sett helt fantastiska resultat med den här – live – så det är inget fusk.

Den lilla apparaten kommer med en gel, rengöringsvipes och en söt liten necessär. Det här utförandet, som är en Limited Edition, är enligt mig väldans mycket finare än originalet – jag såg att man kan köpa just det här på Net-a-Porter just nu, här(klick!).  Annars kan man ju självklart köra på den vanliga som finns att köpa här(klick!). 

Just det, jag kanske ska tillägga att ”mini” är precis lika kraftfull som originalet – det enda som skiljer är att den är mer behändig och att man inte kan byta ut huvudet.

Det kommer så klart mer info om den här framöver men ville bara tala om att jag börja använda den nu!:)

Jag tycker att alla produkter som gör att det blir enklare att få salongsresultat på hemmaplan är kalas – att gå till ett proffs är ju något jag tycker man bör unna sig med jämna mellanrum men att kunna arbeta med salongsmetoder på hemmaplan drar ju i längden ned kostnaderna rejält. Så hurra för det! Priset för en sån här mojäng ligger på runt 2000kr men det lönar sig ju verkligen i längden!

Ni kan läsa lite mer som jag skrivit om produkten här(klick!). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej,

  Vad applicerar du för mask innan användning av Nuface?

  Vänlig hälsning, Sara

  Sara 2019-04-04 10:26:34
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Ingen mask alls:) Bara en gel som man applicerar när man använder den. Kram S

   Susanne Barnekow 2019-04-05 10:46:39
   Svara
   • Svar på Susanne Barnekows kommentar.

    Tack för svar. Förstod det senare, gelen följer alltså med apparaten? Tkr du att den är värd att köpa? Är 30 år och vill tajta upp hud under hakan/hals? Märker du skillnad? Du ger inspiration!!!

    Sara 2019-04-05 13:59:24
    Svara
    • Svar på Saras kommentar.

     Hej igen Sara! Ja precis, den följer med apparaten – det räckte bara ett par veckor för mig dock så måste köpa mer innan jag fortsätter:) Har läst att det ska gå bra med vanlig ultraljudsgel istället så tänkte testa det faktiskt. Den ska fungera bra mot det – jag har inte kört så länge som man ska(2mån) och jag har varit tvungen att pausa en del för jag har gjort behandlingar- plus att gelen tagit slut så kan tyvärr inte uttala mig ännu. Tycker det är en jättebra apparat och det verkar som att det verkligen fungerar! Priset för kitet i Sverige ligger på runt 2500 men räknade ut att den konstigt nog är några hundralappar billigare på Net-a-Porter. Man måste ju vara konsekvent dock och köra nästan varje dag i 2 mån men sen ska man inte behöva lika mycket. Men så är det ju tyvärr med det mesta här i livet haha. Tack snälla du!!:D Stor kram S

     Susanne Barnekow 2019-04-05 16:31:14
     Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!