Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LAST NIGHT

Hej mina bästa! Hade så himla trevligt igår men är lite trött idag trots att jag drack väldigt lite, ni vet hur jag är vid det här laget, dvs überkänslig haha. Har massor av jobb som jag måste bli klar med så det är inte läge att ta helg riktigt än. Så här såg jag ut igår – använde en av Pixis nya glitterpaletter som är alldeles galet bra! Jag älskar ju glitter men undviker det då det är så klurigt att applicera, få det att sitta på plats och tvätta bort. Men den här hörrni, den bara glider på! Du drar fingret i och sen stämplar du bara av det på valfri plats. Sen sitter det på plats hela kvällen och du tvättar enkelt av det med makeuprengöring. Jag ska visa upp fler bilder på själva produkten och visa en swatch på färgerna asap men så länge får ni bilder av den på mig igår.

Den heter Glitter-y Eye Quad och paletten jag har heter RoseBronze. Blir riktigt sugen på att testa de andra färgerna också faktiskt – känner att glitter är the-way-to-go i vår och sommar! Med det här utförandet blir det så galet enkelt också och det gillar man ju haha.

Den kostar 269kr och ni hittar den här(klick!). 


Mina fina halsband och armband kommer från Syster P. 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!