Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BIONIC TONIC


Hej mina bästa! Jag har så mycket spännande jag ska göra idag, snart ska jag gå och hämta upp en Nuface Mini och därefter ska jag åka till Formedico Estetik och testa att lägga trådar i ansiktet. Låter läskigt men det är det inte och jag ska bara göra på ett litet ställe. Ska så klart berätta allt om det senare!
Sen ska jag på födelsedagsmiddag ikväll!

Men nu till en helt annan sak, nämligen Skinrise Bionic Tonic från Exuviance – det här är verkligen en ny favorit! Det är pads som är indränkta i ett serum som innehåller bland annat laktobionisk syra, grönt te samt olika pha-syror. Dom används bäst på morgonen och kan ersätta serum – effekten är kraftfullt sammandragande, fuktgivande, anti-age och skyddar huden genom antioxidanter. Serumet innehåller dessutom grapefrukt och pepparmynta som känns kylande och så härligt mot huden.

Huden vaknar verkligen till liv och får en så fin lyster, perfekt att använda innan makeup. Nu har jag ju mer produkter än den här på ansiktet men det blir liksom den perfekta starten!

Älskar verkligen dom här som snabbt blivit en självklar del av min hudvårdsrutin!

Förstår att det är en mycket populär produkt så det är spännande att höra om någon av er testat? 

Dom kostar 349kr för 30pads men man kan med fördel dela dom på hälften!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!