Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IQ BROW, NOT SO IQ?

God morgon mina fina! idag sitter jag på redaktionen men har så klart förberett inlägg till er! Jag brukar ju sällan skriva negativa reviews men den här har jag nämnt innan och måste bara lyfta här! Kommer ni ihåg att jag skvallrade om den här brynfärgspennan som heter IQ+Brows efter Daisy Beauty Awards?

Nu har jag i alla fall testat den ordentligt och här kommer min review.

Besviken är nog en bra sammanfattning. Jag har nog aldrig haft så höga förhoppningar om en produkt tidigare – den är ju så otroligt smart och om den hade fungerat som den säger att den ska göra så hade den haft en säker plats i mitt badrumsskåp – for life!


Jag tänkte att jag listar mina för- och nackdelar nedan!

+applikatorn är underbart enkel att använda.
+ formulan är bra då den är en tjockflytande gel, vilket gör den enkel att få på plats.
+ färgen är väldigt skonsam och ska inte kunna orsaka några reaktioner.
+ färdigblandad ögonbrynsfärg i en penna – hallå?!

färgen fäster inte ordentligt, jag har haft den på i över 30 minuter och när jag torkar bort den så är resultatet väldigt subtilt. När jag går in och kikar närmre på håren så har det inte tagit alls på vissa. Det här kan kanske vara positivt för dom som vill ha ett väldigt lätt färgresultat dock.
hållbarheten på färgen är långt ifrån vad som utlovas, tycker den höll i några dagar bara(jag tror att dom sa i upp till 6 veckor men kan ha fel om det).
jag har färgen Dark Brown men som man även kan se på bilderna så har den röda pigment i sig, vilket inte blir naturlig eller snyggt på mig då jag föredrar en kall nyans.
priset är tyvärr rätt saftigt(299kr).

För att sammanfatta så skulle IQ+Brows behöva ändra både färgsättning och effekt på produkten för att den skulle funka på mig.

PS. Jag har lite dåligt samvete för att jag skrev så gott om den här produkten på nyhetssidan i Plaza Kvinna – till mitt försvar så hade jag bara testat den ett par gånger i vintermörkret och tyckte ändå att resultatet blev bra och jag ville älska den för det är ju den ultimata produkten om allt skulle funka som utlovat. Det var när jag tog med den till Mauritius som jag såg att resultatet inte blev helt 100. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Tråkigt ? Tack för recensionen!

    Camilla 2019-03-08 22:33:40
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!