Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MANDELIC ACID 5%


Jag tycker ju alla människor borde använda någon typ av exfolierande produkt men jämna mellanrum – om man nu är intresserad av att ha en fin hud dvs. En exfoliering hjälper ju huden göra sig av med döda hudceller och kan även frigöra tilltäppta porer. Det gör även att dina produkter blir mer effektiva då de får möjlighet att tränga djupare i huden, då det inte är en massa död hud i vägen. Jag är inget fan av peelings med korn i, då de kan rispa upp hudytan, så jag föredrar produkter som jobbar med syra eller enzymer istället. Jag är försiktig och ganska känslig när det kommer till syror så jag använder verkligen med måtta. Det här är ändå en så pass snäll produkt som man ska kunna ha varje dag – jag har kört den varannan då jag ändå kan känna att det blir lite starkt för min hud annars. Den här produkten är en riktig storsäljare som fungerar återfuktande, icke irriterande, anti-bakteriell och så klart – exfolierande. Jag tycker att det är kalas att den lugnar vid akne och infektioner i huden! Jag använder Mandelic Acid 5% Skin Prep Water efter rengöring på kvällen genom att applicera på en bomullstuss som jag drar över ansiktet. Sen får det gosa in sig en stund innan jag applicerar nästa steg. Man kan även klappa in den i huden men jag tycker det är lättare att få jämnt med bomull.

Den kommer från koreanska märket By Wishtrend, kostar 279 kr och finns att köpa här,(klick!). 

Är det någon som testat den här godingen? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Funkar den mot tilltäpptheter?

  Hanna 2019-03-01 19:50:30
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej Hanna, både ja och nej – den tar ju bort döda hudceller men om man vill ha en djupare rengöring av porerna skulle jag kombinera med en produkt med BHA:) Kram S

   Susanne Barnekow 2019-03-04 12:08:03
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!