Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TODAAAAY

Hej babes! hur mår ni idag? Alltså trots fortsatt dålig sömn med intensiva drömmar så har jag massor av energi – solen och våren är ju liksom här nu!!! Man blir ju varm och glad ända in i själen haha. Vet ni vad jag ska gör om en liten stund? Jag ska få testa en behandling på Akademikliniken som heter Aqua Gold. Låter inte lite spännande eller vad säger ni? Jag ska ta en massa bilder och berätta allt om den här i bloggen senare – så håll utkik!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Fina? älskar din blogg!
  Undrar om du har något tips på salong om man vill göra klassisk ansiktsbehandling och hudanalys? Behöver bot mot min jobbiga vinterhy! Tack?

  Ha det bäst!

  Anna 2019-02-27 16:32:10
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej Anna, gud vad glad jag blir – tusen tack!!:D Då skulle jag gå till Skin Agency eller Qvisi Skincare. Dom är jätteduktiga båda två!:) Stor kram

   Susanne Barnekow 2019-02-28 14:05:24
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!