Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

AQUA GOLD

Jag skulle ju ta ”en massa” bilder men det blev bara en haha. Det var nämligen inte så mycket mer som var skoj att ta bild på. På bilden ser ni den lilla mackapären som man använder och innan min behandling var behållaren fylld med en vitamincocktail samt skinbooster. Sen slussas det ner genom dom guldpläterade små nålarna, som har ett litet hål i sig, och ner i huden. Malin som behandlade mig sa att hon stämplade och det var precis så man gjorde. Hon tryckte det jämnt över hela ansiktet och gjorde det i tre omgångar. Det gjorde inte särskilt ont men på vissa ställen som på nästippen, överläppen och i pannan känns det mer. Jag tycke känslan efteråt är ganska lik microneedling då man blir lite rödflammig och svullen. Det ska bli så spännande att se hur resultatet blir!

AquaGlow ska framför allt ge huden fukt och glow och sen får man ju även en effekt av dom små hålen man skapar i huden – likt en Dermapen. Man kickar alltså igång hudens egna läkeprocesser som ska ge minskade porer och en bättre hudstruktur.

Man kan även skräddarsy innehållet och tillsätta botox men det gjorde vi inte den här gången.

Resultatet ska man kunna se efter ca3 veckor och det ska hålla i ca 3-5månader.

Jag testade min behandling på Akademiklinikens klinik på Birger Jarlsgatan.

Är det någon som hunnit testat den här förresten? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!