Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKAN SOM GÅTT


foto: Kenrick Mills

BÄSTA PRODUKT
Jag håller på att testa ett nytt serum från Medik8 som heter Liquid Peptides och än så länge känns det alldeles underbart! Det levererar peptider som ska stimulera hudens egna produktion av kollagen och elastin, hyaluronsyra som återfuktar samt närande och balanserande prebiotika. Det är verkligen mums för huden!

HÖJDPUNKTER
Hade en sån fruktansvärd tröttvecka så det var inte mycket som var skoj. Men vi var på middag hemma hos min vän Ebba i fredags vilket var väldigt mysigt.

SÄMSTA
Tröttheten! Som jag i efterhand tror berott på mina hormoner i kombination med någon infektion.

SMARRIGASTE MÅLTID
Ebbas veganska fredagsmiddag som bestod av friterad tofu, grönsaksrullar, fried rice med grönsaker och en veganska creme brulee som var magisk! Önskar jag hade en Ebba i köket ALLTID haha.

REFLEKTION/TANKAR
HAVET. Jag är besatt av havet just nu och det beror nog på att jag dykt på senaste. Jag är liksom både lite skrämd men också otroligt fascinerad på samma gång. Jag dör för att få träffa fler vattendjur och känner en riktig längtan efter att få träffa delfiner, valar, rockor, sälar och andra häftiga varelser. Har legat och kollat djurklipp i timtals haha.
En annan sak som jag kan vara ensam om att reflektera över – går det inte världens trend i att skaffa barn just nu?! Jag tycker att ALLA får barn, unga som gamla, och Instagram är tapetserad i barn- och gravidbilder. Tidigare kändes det som att det var mer standard att skaffa barn när man var runt 30 men nu känns det som att det rört sig tillbaka ner mot 20-års åldern igen. Eller är det bara min biologiska klocka som ringer och gör mig mer uppmärksam på det? Kanske måste skaffa barn nu haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!

  Jag känner exakt samma sak med barn och jag tror att det har blivit en trend just nu. Men också när man blir ”äldre” så börjar man ju känna på pressen.. :/ Men man ska ju inte skaffa barn bara för att skaffa barn, utan livet ska ju vara underbart med eller utan barn! 🙂

  Lisa 2019-02-27 08:13:10
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Hej Lisa! Vad skönt att någon annan upplever samma sak..:) Det stämmer verkligen – man måste försöka titta djupt in i sig själv så att inte känslan grundar sig i en stress istället för en längtan. Och visst kan man leva ett underbart liv även utan barn!:D kram S

   Susanne Barnekow 2019-02-27 11:39:04
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!