Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

OM ATT REDIGERA OCH BIDRA TILL SKÖNHETSHETSEN

Det här inlägget publicerade jag i augusti förra året men det är något jag fortfarande tänker över och en sak som jag tycker är viktig att hela tiden hålla top-of-mind. Så här kommer det igen!

Jag funderar ofta över att jag är med och bidrar till osunda ideal med tanke på att jag redigerar bilder och så klart alltid väljer att visa upp mig själv med dom bästa förutsättningarna. Om jag känner mig riktigt trött och risig så väljer jag helt bort att ta bilder och jag jobbar hårt med vinklar, ljussättning och en bra kamera.

Jag är långt ifrån perfekt och har vääldigt många osäkerheter och komplex. Jag ser ju mig själv och mitt ansikte i så många olika typer av ljus och vinklar – genom speglar, kameror och mobilkameror. Att tillägga – på ett nära avstånd vilket kan göra mig smått galen ibland. Det går snabbt att upptäcka nya saker som jag stör mig på och vill korrigera. Saker som jag kanske inte ens tänkt på om jag bara tittat mig i spegeln som en normal person haha.

Jag kan erkänna att jag kan redigera bort en finne om jag tagit en bild på en för övrigt fin makeup – för att jag tycker att det förstör bilden och att det kanske inte ser så aptitligt ut.

Ja med det här sagt så vill jag bara säga, både till er men även som en påminnelse till mig själv, att ingen är perfekt och att verkligheten vi ser genom bloggar och andra digitala medier långt ifrån alltid stämmer överens med verkligheten. Vi är alla vackra med våra små skavanker. Det är en resa att ta sig över hindret med att utseendet inte ska vara så centralt men jag tror att ett bra sätt kan vara att påminna oss själva om hur fina (istället för hur mycket fel vi ser) varje gång vi möter vårt ansikte i en spegel – och att det efter hand kanske blir en sanning. Eller är jag helt ute och cyklar?

Jag såg en komedi med Amy Schumer som heter I Feel Pretty nyligen och även fast den kanske inte var den bästa filmen jag sett tyckte jag att den hade en bra andemening. Den visar på hur mycket av vår skönhet som ligger i vår egen självsäkerhet, personlighet och att man älskar sig själva för den man är. Se den om ni orkar och säg om ni håller med mig?!

Nu har jag bara valt ut några bilder  – jag rensar alltid ut gamla bilder efter hand så det här var det jag hittade, men ska se om jag kan ta några mer målande före/efter bilder på mig själv. Det vara mest för att visa att man kan använda ljus, filter, kontrast, grusighet och färgmättnad för att få en bild att poppa och få en hud att se mer jämn och fin ut.

Dela gärna med er av era tankar kring det här!:) 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Jag måste säga att förebilderna är nog snäppet vassare ändå tycker jag! 🙂 <3

    Louise 2019-02-28 10:58:24
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!