Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEAUTY HEAVEN

Jag har märkt att det är många skönhetskonton som visar upp sina tomma skönhetsförpackningar – anledningen är ju den att när en skönhetsbloggare/influencer/skönhetsredaktör/ som testar väldigt mycket tycker att en produkt är tillräckligt bra för att använda slut och inte ge vidare till en kompis så är det ett väldigt gott betyg. Jag har faktiskt haft ganska många underbara produkter som tagit alldeles tvärslut på senaste. Det kanske kan vara en ny grej här på bloggen att med jämna mellanrum visa upp mina förbrukade produkter? Nyligen visade jag ju upp en hårinpackning och nu kommer två hudvårdsprodukter som jag är helt kär i! Ni kan läsa mer om dem nedan!

Niactil 4% från Elixir är en underbar gelcreme som inte bara tillför fukt utan även hjälper den att bibehålla sin egen. Den motverkar även fina linjer och ojämn pigmentering, verkar lugnande, motverkar rodnad, reducerar stora porer, ger en jämnare hudyta samt ger huden lyster. Inte så dåligt va!? Ja just det, att tillägga har den en bra effekt på oren hud, akne och pormaskar samt är mycket bra för rosacea. Den är helt parfymfri och absorberas snabbt av huden! Vad jag har läst mig till så är det här en riktig storsäljare och har fått riktigt fina betyg – den får även ett stort tummen upp av mig! Kostar 360kr och finns bland annat att köpa här(klick!). 

Nourishing Cream är en relativt ny produkt från svenska Verso. Det är en intensivt mjukgörande creme som ger huden extra näring och fukt samt verkar genom att stärka och förbättra hudbarriären. Den innehåller även Niacinamid som förbättrar hudbarriären genom att påskynda cellförnyelsen och hudens egen lipidproduktion, vilket gör att den kan behålla fukt och näring under lång tid. Hydrolyserat jästextrakt förbättrar hudens egen produktion av hyaluronsyra och stärker hudens fukthalt på sikt. Nourishing Cream återfuktar och lämnar huden så himla mjuk och fin. Den är sagolik att använda och jag brukar använda som sista steg på kvällen eller innan solskydd på dagen om det är kallt ute. Kostar 850 kr och finns att köpa här(klick!). 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!