DERMAPEN & INFUZION SKINBOOSTER

Hej mina bästa! Hoppas ni mår bra?! Själv är jag megatrött – sover som en kratta på nätterna och nu har det varit lite väl många nätter på raken som jag fått dålig sömn. Får försöka ta en powernap senare men nu måste jag jobba! Jag var ju på Skin Agency i onsdags och gjorde en Infuzion Skinbooster i ansiktet och en Dermapen4behandling på hals och dekolletage. Jag körde ju en kur på förra våren och tyckte jag fick så himla fina resultat så gör en till nu innan sommaren. Det är ju verkligen ett område som tagit mycket stryk från solen och det visar sig verkligen nu. Här är en kort filmsnutt på när duktiga Cornelia gör behandlingen på mig –  först applicerar hon ett serum som arbetas in med Dermapen. Jag blev ju rejält röd(det ska man bli) så jag fick ligga med mask och avslutningsvis gjorde vi alltså en Infusion i ansiktet.

Nä hörrni, nu måste jag gå en promenad med hundarna och göra några ärenden! Ses snart igen. Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!