Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PLAZA KVINNA No3

Vilken dag idag va? Solen skiner och himlen är sådär oskyldigt blå. Jag har haft så mycket att fixa med idag – håller på att gå igenom alla mina skrymslen och det är inte så lite det kan jag säga haha. Måste omorganisera allt med jämna mellanrum. Anyways, nu ska jag ut på promenad med taxen och sen ska jag faktiskt till Elita på Skin Agency – det var så länge sen och jag tänkte att vi skulle catcha-up medan hon ger mig en Infuzion Skinboosterbehandling – det kan man aldrig få för mycket av.

Till en annan sak, herregud så härligt och fint Plaza Kvinnas nya nummer är – eller hur?! Det är så roligt och så verkligt när man får det i handen i jämförelse med att titta på det genom en dator. Och hur fint att ha liggandes på soffbordet också?! I det här numret har jag bland annat gjort en stor trendrapport, ett concealertest och mina vanliga sidor som skönhetsnyheterna och min favvislook.

Vad tycker ni? Läser ni Plaza Kvinna och gillar ni den? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!