Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BUDGIE

Många av er kan nog redan ha hört talas om det här redan, nämligen Kicks nya varumärkessatsning – hårmärket Budgie. Visst blir man glad av produkterna?! Så fina färger och lekfulla formuleringar, så som en lila fuktmask, ett torrschampo mousse och en glittrig spray.

Mina bilder bjuder ju bara på ett litet urval av sortimentet men det är också några av mina favvisar. Skimmersprayen kan ni se före/efter bild på nedan. Den är så fin men jag upplever att den blir lite oljig så den blir absolut bäst på uppsatt eller wet-look hår.

Torrschampomoussen är jättehärlig – det är ju lite annorlunda att använda då det är svårare att arbeta ända ner i rötterna och att man initialt får en riktig wet-look. Men när den torkat blir den faktiskt riktgt fin och ger en väldigt subtil torrschampoeffekt!

Prisnivån är väldigt plånboksvänlig; 49-149kr.

Ett väldigt bra alternativ om man letar efter bra produkter till oslagbara pris – som samtidigt livar upp badrumsskåpet.

Någon som hunnit testa?:) 


FÖRE

MED SHIMMER MIST

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!