VECKAN SOM GÅTT

foto: Kenrick Mills

BÄSTA PRODUKT
Det får bli min Autoderm SOS spray från Bioderma! Jag skrev om den i förra veckan men nu har jag även börjat använda den i ansiktet som sista steg i min kvällsrutin. Herregud alltså, den omsluter huden som ett lugnande, återfuktande och skyddande täcke och när jag vaknar på morgonen mår huden så bra! Kostar normalt 199kr men såg att den finns att köpa på Apotea nu för bara 149kr, här(klick!).

HÖJDPUNKTER
Jag vet att det låter urtist men det var faktiskt min PT timme på Homie Fitness. Jag har fått en nyfunnen glädje till träningen och tycker det är så kul att gå till gymmet och känna hur jag blir starkare för varje gång!

SÄMSTA
Vädret. Alltså fy satan vilket jobbigt väder det var haha.

SMARRIGASTE MÅLTID
En middag från Beirut Café som är en av mina absoluta favoritrestauranger. Men sen måste jag lägga till alla morötter jag åt förra veckan – dom är galet goda just nu haha.

REFLEKTION
Hmm, förra veckan är svår av någon anledning. Utöver att jag konstant förundras över människans dumhet och brist på empati så fick jag även en positiv nyhetsuppdatering genom min vän Nico. Så som att; ♥ Pakistan har planterat över 10 miljoner träd för att bekämpa klimatförändringarna ♥ att en domstol i Australien stoppar en ny kolgruva med hänvisning till klimatpåverkan ♥ att Storbritaninens koldioxidutsläpp fortsätter att minska ♥ att Kelloggs slutar med djurtester och ♥ färre ungdomer röker och dricker alkohol.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!