Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MEN KROPPEN DÅ?!

Ja hörrni, den här kylan är inte helt bra för huden eller vad säger ni? Snart ska jag gå och hämta upp min nya luftfuktare och hoppas att den i alla fall ska kunna göra en liten skillnad på hud och luftvägar. Jag brukar sällan känna att huden på min kropp är torr och är ofta alldeles för lat för att smörja in mig. Nu har det dock passerat en gräns där jag inte kan ignorera det längre haha – men jag har hittat två riktigt bra produkter som gör det relativt enkelt att vårda kroppen också.

Den första är en spray från Bioderma som heter Atoderm SOS Spray – det är en lätt spray med en smart 360° sprayfunktion som gör att man täcker kroppen på några sekunder. Den sjunker in fort men lägger sig som en skyddande hinna på huden. Man kan känns sig lite kladdig fast det är inte på det feta sättet. Den här har varit ett mirakel för min hud – när jag applicerat den här på morgonen och duschat på kvällen så har min hud känts babylen. Utöver att återfukta verkar den även lugnande och är perfekt för irriterad och känslig hy. Den ska även lindra klåda inom 60 sekunder och skyddar även mot bakterier som kan orsaka irritation. En spray för hela familjen! Den kostar 229kr och finns bland annat på apoteken.

Den andra produkten är något mer av en helhetsupplevelse. Sundown Booster kommer från märket Mon Sun och är en nattmask för kroppen. Konsistensen är underbar, som en lätt blandning mellan gel och lotion, och den går snabbt at massera in i huden. ”Swoosh” säger det så har huden absorberat den och den lämnas återfuktad utan något som helst kladd! Doften är ljuvlig och fräsch! En jättefin produkt som även den är en räddare i nöden nu när den är som allra torrast. Jag varvar dom här och kör sprayen på dagen och masken på natten. Ibland kör jag även masken på dagen haha. Den här kostar 149kr och finns att köpa på Kicks.se.

Har ni några oemotståndliga godingar för kroppen som ni kan tipsa om? 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!