Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MAGISKT RECEPT

Min hud har varit lite kaosig från och till sen vi kom tillbaka från semestern. Inte helt konstigt kanske med tanke på både hormoner, temperatur och fuktomställningar. Min hud tenderar att gå mot oren och kan få finnar och mycket orenheter – jag kände att jag fick en liten omgång i förra veckan där jag helt plötsligt fick en och annan finne plus att jag fick en massa orena porer. Det är lite klurigt att behandla då jag både är väldigt yttorr, oren och lite inflammerad i huden. Nu har ju jag lärt känna min hud ganska bra och är relativt duktig på att experimentera med olika ingredienser och produkter – mitt eget personliga hudvårdsrecept ändras faktist nästan från dag till dag. Det som är ledorden just nu är dock lugnande och fuktgivande så inte så spännande med andra ord.

Men jag kände att jag var tvungen att göra något åt min orena hud så plockade fram ett gammalt välanvänt vapen – nämligen Skin Perfecting 2% BHA Liquid  från Paulas Choice. Ni kan läsa ett inlägg jag skrivit om den tidigare här.
Jag började med att tvättade huden noga och applicerade den därefter med en bomullstuss, lät den sjunka in i kanske 30 minuter och därefter sprayade jag på ett ordentligt lager av min Autoderm SOS spray från Bioderma! Jag vet att jag tjatar om den men den är verkligen urbra. På morgonen hade alla orenheter försvunnit och huden var otroligt lugn och återfuktad.

Kände att jag ville dela med mig av den här kombinationen då den funkade så bra på mig! I regel tycker jag att man ska undvika att applicera aktiva produkter lager på lager – välj istället en och kombinera med något som är snällt och lugnande. Men det är så klart individuellt vad huden klarar av:)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!