Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SKIN PERFECTING 2% BHA LIQUID

Den här produkten har jag skrivit om tidigare men det var så länge sen nu och den är så magiskt bra att jag tyckte det var dags att lyfta den i bloggen igen! Den heter Skin Perfecting 2% BHA Liquid och kommer från Paulas Choice. Den är jättebra att använda när min hud känns lite oren och fet eller när jag bara känner att jag vill ha lite extra lyft och glow. Den fungerar egentligen att använda dagligen och det är en så kallad leave-on exfoliering som verkar både på hudens yta och inuti porerna genom 2% salicylsyra (BHA). Den är kalas för acne, förstorade porer, rynkor, rodnad och pormaskar och har även en anti-inflammatorisk och antibakteriell effekt på huden. Det som är så bra är att den absorberas jättesnabbt(man stryker på den med en bomullstuss ) och därefter applicerar man sin vanliga hudvård. Ibland glömmer jag bort den i dimman av alla andra produkter men när jag väl använder den är resultatet lika slående.

Jag såg att även Petra blivit helt såld på den här produkten och den har många fler fans världen över!

Den finns att köpa på Skin City, kostar 369kr och räcker väldigt länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!