LÄSARFRÅGA; PRP

Jag har en fråga om PRP. Du gjorde ju någon behandling för något år sedan. Var det värt det samt såg du någon större skillnad? Jag är intresserad av att göra både på huden och hårtillväxten om det fungerar.

Det var ett tag sedan jag gjorde en PRP behandling nu – egentligen är det riktigt dumt att jag inte fortsatte men det är ju en fråga om både tid och pengar. Jag gjorde en kur på både ansikte och hårbotten. Ansiktet blev väldigt fint och glowigt men där tycker jag inte att effekten var lika långvarig – det som verkligen blev skillnad var håret. Jag fick så tjockt och friskt hår och jäklar vilken volym! Nu är det ju så att man behöver underhålla resultatet – jag tror att det ska vara 1 gång/halvår när man fullföljt den första kuren på tre gånger och som ni vet så gjorde jag inte det. Det riktigt grämer mig idag för jag har nog aldrig varit så nöjd med mitt hår. Jag ska faktiskt ta mig en rejäl funderare över om jag kanske ska köra igen.

En annan sak att ta i beaktning är att det känns en del, trots bedövning så är det många små stick som är ganska så smärtsamma, samt att du måste ha tålamod då det hår som påverkas är det som senare växer ut. Så det tog nog ett halvår innan jag kunde se riktiga resultat!

Sammanfattat är PRP en fantastisk behandling där du utnyttjar kroppens egna fantastiska boostermaterial – om jag skulle satsa på något(då det kostar en hel del) så skulle det vara att lägga fokus på håret.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej Susanne,

    Jag är lite intresserad av PRP behandling. I vilken salong gjorde du behandlingen?
    Tacksamt för svar!

    Dina Salehi 2019-02-08 08:07:43
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!