Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PURITY BRONZING WATER GEL

Som jag har talat om tidigare så brukar jag använda brun-utan-sol när jag känner mig alldeles för blek. På Mauritius testade jag en sprillans ny produkt från St Tropez, nämligen Purity Bronzing Water Gel. Som ni ser är det en transparent gel och den doftar tropiskt! Den är verkligen otroligt behaglig att smörja in och huden känns väldigt återfuktad. Dock smyger sig den säregna bus-lukten fram efter några timmar men det verkar vara svårt att bli av med den helt och hållet. Färgen blir jämn och fin, precis som om jag hade fått riktig färg, och håller ovanligt länge.

Som vanligt ska man vara noga med att återfukta för att få färgen att sitta så länge som möjligt!

Det enda jag har att klaga på när det kommer till den här produkten är att det gick åt ganska mycket för att smörja hela kroppen. Nu använde jag den två gånger och jag skulle säga att det är 3/4 kvar av flaskan. Det kanske i och för sig är normalt antal användningar/produkt men den kostar ändå 499kr. Men det är i och för sig en snygg färg man får för pengarna:)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!