Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKAN SOM GÅTT


foto: Kenrick Mills

BÄSTA PRODUKT
På grund av extrem torr luft så får det bli mitt Hydr8 B5 Serum från Medik8 som är en ganska tjockflytande gel som ger maximal fukt med hjälp av hyaluronsyra i flera olika molekylstorlekars så att det tränger ned i även de djupare hudlagren. Det innehåller även B5-vitamin som förbättrar hudens egen fuktbevarande förmåga samt stimulerar hudförnyelse och sårläkning, verkar antiinflammatoriskt samt har en klåddämpande effekt. Kostar 565kr och finns att köpa här(klick!).

HÖJDPUNKTER
Att få hänga med min älskade syster i helgen! Vi har alltid så himla mysigt och kul ihop. Sen var det ju extra mysigt att det blev ett sånt snöoväder!

SÄMSTA
Min extrema trötthet och ångest. Jag blev så trött efter vi kom hem från vår resa och har känt mig allmänt nedstämd och svag. Fick även en jobbig ångestattack i lördags och ville bara fly från min egen kropp. Tror det är omställning och hormoner som spökar för nu mår jag bra igen! Varning för känslig person haha.

SMARRIGASTE MÅLTID
En indisk gryta jag gjorde igår med bönor, tomatsås, sötpotatis etc som jag serverade med kamutvete, halloumi och fetaost. Det gick till och med hem hos Teddy som är fruktansvärt kräsen.

INSIKTER
Hur otroligt tacksam jag är över mitt liv och hur glad jag ska vara över att min verklighet just är min. Den här världen består av så många parallella universum och ibland är det lätt att glömma hur andras verkligheter ser ut. Så, tack universum för att jag får vara just jag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!