Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ILLUMINATING SUPPLE BLEMISH CREAM

Här ser ni en produkt jag skrivit om tidigare men som är en sån där underbar favorit som alltid hänger med. Den är matt men ger ändå mycket lyster och levererar en massa fukt, solskydd(SPF40), kontrollerar sebumproduktion och täcker rodnader och porer. Den har varit helt perfekt för mig att använda under semestern och jag brukar även ha som primer. Trots att det ska vara en färg som passar alla hudtoner tycker jag att den kan kännas lite väl ljus ibland – så det enda jag kan klaga på är att den inte kommer i fler nyanser. Men jag tror att det kan vara så att det kommer lanseras framöver – håller tummarna!

Illuminating Supple Blemish Cream kommer från koreanska Klairs, kostar 330kr och finns bland annat att hitta här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Älskar denna 🙂 gillar inte flytande ”foundation” men denna ger perfekt resultat.

    Johanna 2019-02-02 12:24:48
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!