VECKAN SOM GÅTT


foto: Kenrick Mills

Den här veckan blir det en sen ”veckan som gått” men här kommer det:)

BÄSTA PRODUKT
På grund av semester så får det bli min solskyddsmousse från EVY som jag skrev om i mitt förra inlägg – den har kort och gott varit en räddar-i-nöden för min hud då solen på Mauritius är något av det starkaste jag upplevt.

HÖJDPUNKTER
Egentligen hela vår semester men några höjdpunkter är när vi badade med delfiner på vår dyktur – som både är det bästa och något av det jobbigaste jag gjort. Jag ska berätta allt om det imorgon på bloggen så håll utkik! Sen var massagen på vår resa något av det skönaste jag upplevt.

SÄMSTA
Har inte så mycket sämsta här en det får nog ändå bli vår delfinutflykt som slutade med noll badande med delfiner, en fruktansvärd båttur, 4 timmar i bil och en dyr nota haha.

SMARRIGASTE MÅLTID
Svårt, har ätit så mycket god mat men det får bli alla frukostar på semestern där frukten är det godaste jag ätit.

INSIKTER
Hur viktigt det är att ta en paus ibland och innebörden av sol och värme när man bor i ett så mörkt och kallt land som Sverige. Om man av olika anledningar inte kan eller vill åka utomlands den här årstiden så är det viktigt att man istället tar sig i kragen och går och tränar. Jag har gjort ett ryck på senaste och kan verkligen känna vilken otroligt positiv inverkan det har på min kropp, humör och energinivå. Det viktigaste är att man aktivt gör något för att inte trilla in i det här deppiga mörkret som omsluter oss just nu.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!