RESTORE PERFECTING SPRAY

Hej mina fina! Nu sitter jag på flygplatsen i Frankfurt och jobbar – vet inte riktigt hur det går för jag är så vimsig i huvudet efter att ha flugit så många timmar och sovit så lite. Min stol gungar just nu haha.

Jag tänkte i alla fall tipsa om en produkt från Living Proof som är galet bra! Har för övrigt kärat ner mig i varumärket Living Proof som verkligen levererat många bra produkter för håret.

Som ni vet älskar jag multifunktionsprodukter och här har ni alldeles underbar sådan! Restore Perfecting Spray är en fjäderlätt leave-in-spray som ger återfuktning för torrt, skadat hår, adderar en naturlig glans och fyllighet, ger en kalasbra utredningseffekt och bidrar även till en bättre hårkvalité över tid. Dessutom innehåller den UV- och värmeskydd, är fri från silikon och har en formula som är säker för färgat och kemiskt behandlat hår. Med andra ord perfekt att ha med på semestern!

Sprayen fungerar för alla hårtyper men passar särskilt bra för torrt och skadat hår eller för hår som har en förmåga att trassla sig.

Jag använder den här både i blött hår innan styling men även under dagen för att hålla småhår på plats eller för addera fukt när håret känns torrt. Sen älskar jag doften som är subtil men så god.

Den här godingen kostar 259kr(för 236ml) och finns bland annat att köpa här(klick!). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!