MIN HÅRARMÈ I PARADISET

Hej babes, hoppas att ni har en fin helg därhemma! Jag måste ju visa upp produkterna jag valt att packa med mig på resan. Nu har ju vissa åkt med för att jag behövt testa och andra för att dom varit i ett perfekt reseformat men det som alla har gemensamt är att det är riktigt grymma produkter! Jag kom på att jag glömt en riktig goding som gör allt för håret men den får jag skriva separat om vid ett senare tillfälle haha. Som vanligt skriver jag lite mer om respektive produkt nedan.

Sachajuan, Shine Serum – 180 kr(klick!)
Det här är en silikonbaserad produkt som slätar ut och ger glans utan att tynga ner. Det reducerar även flyktighet och stärker kluvna hårtoppar! Den doftar alldeles underbart och ger ett så glansigt och fint resultat!

Amika, The Kure Repair Schampoo589kr(klick!).
Till att börja med så doftar Amikas produkter alldeles fantastiskt – lite likt Moroccan Oil.  Det här schampot reparerar, stärker och ger nytt liv till stressat, torrt hår och hår som har försvagats eller skadats av kemisk behandling eller värmestyling. Det löddrar fint och rengör effektivt utan att håret känns torrt efteråt. Mums! Ska definitivt köpa en stor förpackning av denna när jag kommer hem!

Amika, The Wizard Detangling Primer269kr(klick!). 
Den här primersprayen skyndar på torktiden, reder ut håret samt skyddar mot värme och skador orsakade av miljön. Den lämnar håret så mjukt och glansigt! Den här har jag både innan jag fönar håret men även efter för att motverka torra hårtoppar. Det enda jag märkt med den här är att den kan bli lite fet om man använder för mycket så man får spraya försiktigt.

Amika, Soulfood Nourishing Mask248kr(just nu pris här!)
Det här är en dryg produkt som gör håret silkeslent och här har jag använt istället för balsam! Den verkar genom att tillföra intensiv återfuktning, verkar vårdande och återuppbyggande samt ökar glansen och bevarar färgen i färgat hår. Den innehåller bland annat ett av världens mest näringsrika bär, havtorn, som ger håret en silkeslen känsla, jojobafröolja som stärker håret samt askorbinsyra (c-vitamin) som hjälper håret att växa samtidigt som det reparerar.

The Budgie Collective, Top Coat Spray – 129kr(klick!).
Det här märket är alldeles nyligen lanserat och jag håller på att testa mig igenom produkterna. Den här hårsprayen är en ny favorit som ger en fin glans och stadga samtidigt som att det är relativt enkelt att borsta ur. Perfekt att använda när jag behöver hålla lockar eller mitt uppsatta hår på plats!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!