TODAY

Hej finingar! Hoppas allt är bra hemma, såg att det är snöoväder men jag kan trösta med att vi haft riktigt oväder här idag också:) Imorse åkte vi som ni vet på delfinsafari – det blev nästan som jag hade förutspått haha. En lång bilresa och en otroligt guppig båttur. Det blåste rejält och vågorna var enorma, vilket så klart gjorde det ganska klurigt att hitta delfinerna. Vi åkte en bit till södra delen av ön där vattnet var lugnt(där jag kunde ta bilden) men vi hittade tyvärr inga där och åkte norrut igen. Så kom dom, bland vågorna! Vi såg två olika sorter som hoppade och lekte – dom verkade älska att det var så stormigt. Alltså det var riktigt höga vågor och båten slog och kastades fram och tillbaka. Jag och Teddy stod krampaktigt och höll tag i båten och vi kände nog båda att det var lite på gränsen när vi skulle hoppa i det vilda havet för att försöka bada med delfinerna. När vi väl kom i kändes det som att man bara var tvungen att kämpa för att hålla allt saltvatten ur mun och ögon och man såg ingenting för vågarna hela tiden skymde sikten. Och så klart försvann dom innan vi ens kom i närheten haha.

Sån sjuk tur att jag tagit åksjuketabletter innan annars hade jag nog kräkts haha. Efter en kort snorklingstur i en vacker lagun så vände vi hemåt. Rätt besvikna efter att ha sett fram emot att få bada och klappa delfinerna. Well well, det får bli en annan gång haha.

Nu ska vi sussa efter en lång och intensiv dag men jag är tillbaka imorgon! Vi är ju tre timmar före här så det är därför inläggen kanske blir lite konstiga tidsmässigt.

 


Södra sidan dör vatnet var lugnt. Den här ön är verkligen magiskt vacker!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!