Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CURLY BOB

God morgon älsklingar! Nu sitter vi i en bil på väg till delfinturen. Ville visa er hur jag såg ut igår kväll! På mina läppar har jag mitt favoritläppstift från Glossier i nyansen Zip(till och med min kille tycker om det som ogillar läppstift). Älskar det! Mina hängslebyxor kommer från Asos, blusen är en jättegammal, skorna är från Na-kd och väskan är köpt på en resort i Amangiri – en konstig blandning haha. Teddy säger att mina outfits ofta är på gränsen till väldigt knäppa men att det funkar ändå(oftast). Vet inte om det är typ bra eller riktigt dåligt haha.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!