Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

OUR HOTEL ROOM

Det finns mycket fint att visa upp här och jag försöker knäppa bilder lite eftersom – nu tänkte jag visa vårt underbart fina hotellrum! Till en helt annan sak, vet ni vad vi ska göra imorgon? Vi ska förhoppningsvis bada med delfiner!! Det ska dock bli dåligt väder och det är vilda delfiner vi ska försöka hitta så det finns en risk att det hela slutar med en tre timmars bilfärd och en guppig båttur haha. Men jag håller alla tummar jag har och ber till delfinguden. Hörs och ses imorgon fina ni och puss!

Klädkammaren, hur snygg?!

Så här vackert var badkaret när vi kom! 

Vilket bord med gottis – vi har så farligt mycket frukt och choklad på rummet som jag äter alldeles för mycket av varje dag haha. 

Utsikten från badrummet där jag sitter och sminkar mig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!