VECKAN SOM GÅTT


foto: Kenrick Mills

BÄSTA PRODUKT
Den här är alltid så klurig…men förra veckan får det bli min rengöring från Dermalogica som heter Intensive Moisture Cleanser – en otroligt härlig produkt som känns som en blandning mellan gel och mjölk. Den doftar ljuvligt och känns magisk mot huden. Har tyvärr inte lanserats i Sverige än men kommer under våren. Ni kan kika på den här så länge.

HÖJDPUNKTER
Min fredagkväll när jag fick festa loss med min bästis Ida Sofia.

SÄMSTA
Att Casper blev dålig i magen, gud vilken sämsta det var!

SMARRIGASTE MÅLTID
Åh, det blir middagen jag lagade till Teddy när han fyllde år i onsdags. OM man nu får tycka att ens egen mat är så god haha. Jag har en salmalax som jag steker snabbt i soja, citron och lite olja och det blir så sagolikt gott! Den serverade jag med skållade bönor, wasabimajonäs, färsk koriander och avocado. Ska lägga upp det receptet på bloggen någon gång!

INSIKTER
Att jag tappar min kreativitet när jag är stressad. Jag blir väldigt effektiv när jag har mycket att göra men inte när det kommer till kreativiteten, det går liksom för fort för att jag ska kunna landa i den. För att få fram bra idéer och producera bra texter och bilder till bloggen så krävs det att jag har ett lugn i kroppen. Hoppas att min Mauritiusresa ska hjälpa till att få den tillbaka.

Ses snart mina vänner och PUSS på er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!