Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DAISY BEAUTY EXPO NEWS

Jag lovade ju att visa upp lite nyheter från Daisy Beauty Expo – som i vanlig ordning var alldeles fantastiskt anordnat! Jag hade ju inte så mycket tid då min syster och kille satt och väntade hemma men jag gjorde en snabbrunda och försökte plocka ut godbitarna. Jag har många fler fina produkter som jag tänkte visa upp vid ett annat tillfälle och kommer ju skriva mer om alla dom här när jag testat ordentligt – men här kommer en snabb överblick.

ELIXIR Retinext – ett nytt, härligt serum från Elixir som innehåller en form av A-vitamin som inte ska orsaka så mycket irritation. Känns väldigt härligt mot huden!

DERMALOGICA Intensive Moisture Cleanser – en otroligt härlig rengöring som känns som en blandning mellan gel och mjölk. Rengör ordentligt men upplevs ändå väldigt återfuktande. Har bara testat en gång men känner redan att ett beroende börjar utvecklas.

ANTONIO AXU Light Dry Schampoo – ett nytt torrschampo som ger en lättare känsla än originalprodukten från samma märke. Superhärligt och får håret att kännas fräscht och lätt. Har bara testat en gång dock!

IQ+Brow – för mig som färgar brynen på hemmaplan med jämna mellanrum är det här världens bästa produkt! Det är nämligen en penna som innehåller permanent brynfärg! Jag testade igår kväll och tycker att själva applikatorn är genialisk och det är superlätt att få färgen på plats. Det ger en snygg färg men kanske inte så intensiv som jag önskat och är van vid(använder Refectocil annars). Det kan vara för att jag slarvat med förarbetet så ska testa igen. Innehåller ingen ammoniak eller peroxid.

ACASIA SKINCARE Brighten Me Up Sheet Mask – Jag älskar Acasias sheet masks och den här är jag riktig spänd på att testa! Den innehåller bland annat C vitamin, E vitamin och hyaluronsyra. Mums!

HYNE – ett helt nytt märke som erbjuder två hyaluronsyrabaserade produkter. Ett 7-dagarsserum i en annorlunda sprutförpackning och en creme i burk. Cremen är en 24h creme och verkar återfuktande och anti-age och serumet är sterilt och veganskt och innehåller ren hyaluronsyra. Båda produkterna absorberas snabbt av huden och känns väldigt härliga!

Vilken/vilka blir ni mest sugna på att testa?! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Pennan med permanent brynfärg låter superspännande! Och rengöringen från Dermalogica. Har länge använt deras Ultracalming cleanser, men blir lite sugen på att testa den nya om den återfuktar bättre nu på vintern.

    Camilla 2019-01-16 19:52:26
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!