A GOOD NIGHTS SLEEP

Oj, oj, oj vilka härliga produkter jag har testat från Ole Henrikssen. Jag började använda dem för ett par månader sen (med en kort paus när min hud fick en hormonsvacka) och dom är verkligen underbara. Produkterna består av ett serum och en nattcreme (som man helst ska använda tillsammans) och jag måste erkänna att dom är smått beroendeframkallande. Jag ska berätta lite mer om respektive produkt nedan och ni kommer se på bilderna hur oemotståndliga dom är!

GLOW CYCLE RETIN-ALT POWER SERUM
Det här underbara serumet kommer i en praktisk pumpflaska och som ni kan se på bilden nedan så är den lila i färgen. Konsistensen är lätt och den absorberas snabbt av huden. Den lila i färgen försvinner när man arbetar in den och upplevs endast som att den ljusar upp hudtonen- vilket gör att den är toppen att använda innan makeup. Doften är svag men ljuvlig! Den effektiva huvudingrediensen är Bakuchiol, vilket är ett naturligt alternativ till Retinol och verkar genom att jämna ut hudton och textur samt minska fina linjer. Den innehåller även stamceller från Edelweiss och AHA- syra som har en intensivt föryngrande effekt på huden! Det här serumet applicerar man innan nattcremen och kan med fördel även användas på dagen(jag har den idag till exempel) men var noga med att använda solskydd ovanpå. På kvällen använder du det innan Goodnight Glow Retin-Alt Sleeping Creme och låt den gärna sjunka in ordentligt i huden innan.


På min hand ser ni serumet! Mumsigt va?!


Glad och nöjd hud efter skönhetssömnen! 

GOODNIGHT GLOW RETIN-ALT SLEEPING CREME
Alltså mums på den här cremen! Ser ni hur härlig den är och hur oemotståndlig den ljust lila färgen är? Även den här doftar alldeles sagolikt och är så cremig men samtidigt lätt i konsistensen. Den bara glider på huden och lägger sig som ett vårdande och återfuktande täcke som får verka över natten. Även den här produkten innehåller naturligt Bakuchiol, stamceller från Edelweiss och AHA-syra som gör att man vaknar upp med en uppvilad hud med en massa lyster. AHA-syran verkar som ni kanske vet genom att exfoliera vilket gör att cremen avlägsnar döda hudceller under natten.
   
Sammanfattat så är det här en underbar och effektiv duo som är kalasbra för att skapa lyster i huden. Den är även helt underbar att använda, jag riktigt längtar tills jag får smeta på dem ikväll igen! Serumet kostar 675 kr och cremen 665 kr och ni hittar dem bland annat på Kicks och Ole Henriksens hemsida här(klick!) & här(klick!). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!