Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HEJSAN SVEJSAN

Oj vad fort den här dagen gick, helt slut nu. Imorse var jag och tog en långprommis runt djurgården med min älskade Tessi som är hemma och hälsar på. Som jag saknat henne! Vi hade med vovvarna och det var en så solig och härlig promenad. Efter det gick jag och tränade Bionic och därefter har jag hållit på att fixa med returer av presenter, varit och handlat och kissat hundarna igen. Nu känns det som jag ska somna haha. Jag ska se till att sätta ihop ett roligt skönhetsinlägg till er i helgen – jag tänkte bland annat lista årets 10 bästa skönhetsprodukter och sen visa hur min kvällsrutin ser ut. Imorgon eftermiddag ska jag och Teddy åka och kika på ny säng och handla lite nya prylar som vi behöver till hemmet – vi får se hur galet mycket människor vi kommer behöva brottas med haha.  Snart kommer ett superenkelt recept upp på världens godaste soppa – så håll utkik! Puss på er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!