Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WORK OUT PLAYLIST

Jag hade nog inte tränat i närheten så bra utan musik som jag gör när jag har peppande musik i lurarna, kan ni hålla med? Att springa utan musik är verkligen uteslutet! Ni ville ju att jag skulle dela fler spellistor och tänkte att det kanske är passande att lägga upp min Work-Out-lista? Den är ju påbyggd sedan flera år tillbaka så det finns nog en hel del dåliga som slunkit med haha men då får ni bara hoppa vidare. Viktigt att ni går in och väljer så att senast tillagda låt spelas först(ser att det är den äldsta som är först på listan nedan) – annars får ni riktigt gamla låtar.

Puss!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!