PILLOW MIST

Hej fina ni! Nu är vi tillbaka i Stockholm och även fast det alltid är tråkigt att lämna så är det ganska skönt att komma tillbaka till sitt eget hem och framför allt min lilla arbetsvrå. Gud vad jag gillar den! Ska visa upp hur den ser ut nu för jag har fixat lite sen senast.

Tänkte tipsa om den här söta lilla produkten från L:A Bruket – det är en mist man sprayar över kudden innan man går och lägger sig och tanken är att den ska lugna sinnena så att man sover bättre. Det naturliga innehållet består av eteriska oljor av lavendel, mandarin och cederträ och jag tycker att doften är god och lätt. En mysig liten rutin att utföra innan man lägger sig!

Den kostar 299rkr och finns bland annat att köpa här(klick!). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!