CHRISTMAS READY NAILS


Hej babes! Nu är jag påväg till Plaza Kvinnas redaktion – sista spurten innan jul och har så mycket som ska lämnas idag. Igår var jag på salong Qvi Si igen och fixade naglarna. Vi testade vi en ny approach och gjorde dom extra tunna, så himla fint det blev tycker jag – alldeles perfekt! Först tänkte jag välja rött men tyckte att det kanske var lite väntat och trist så kom på att svartglittrigt kanske kunde vara fint – och hur fint blev det sen?! Älskar det! Det är svart färg och sedan ett glittrigt topplack som man kan addera till vilken mörk färg som helst(det kan tydligen bli lite gulaktigt om man lägger det på en ljus nyans). Kommer passa perfekt till både jul och nyår .

Vad tycker ni?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!