BROWFOOD & LASHFOOD

Jag tänkte visa upp två nya, spännande produkter från Browfood & Lashfood – i form av en duo-brynprodukt och en ursmart korrigeringspenna!

Vi börjar med Browfoods Aqua Brow Powder & Pencil Duo som innehåller både ett puder och en penna – så bra! Jag är ju egentligen inget fan av brynpuder men när det kommer förpackat så här smidigt så tycker jag ändå att det funkar finfint. Pennan sitter som ni kan se i locket och tanken är att man markerar brynens utkant med pennan och sedan fyller i med pudret. Jag tycker det är en riktgt bra produkt men det finns en sak som jag hade ändrat – pennan. Jag gillar nämligen att kunna måla väldigt smala streck, vilket funkar bra i början men det går väldigt snabbt tills kanterna på pennan blir rundade och då ger nästan samma resultat som pudret. Ett plus är att det innehåller hårboostande och vårdande ingredienser. Kostar 325 kr och finns att köpa här(klick!). 

 

BRYN UTAN SMINK

ENDAST MARKERADE MED PENNA

MED BÅDE PENNA OCH PUDER

Och nu till LashFoods Chamomille Makeup Eraser Pen – var har du varit hela mitt liv?! Den här smarta pennan korrigerar alla små makeupmisstag och funkar även finfint till att vässa kanter på eyeliner och ögonbryn. Ett plus är att formulan är berikad med kamomillextrakt som lugnar irriterad hud och har en anti- bakteriell effekt, samt e-vitamin som vårdar och reparerar huden. Som ni ser så går spetsen att vända vilket är supersmart och när man känner at den börjar ta slut doppar du den bara i din vanliga remover. Så troligt smart! Eller vad tycker ni?! Den kostar 295kr och finns att köpa här(klick!). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!