PROFHILO UPDATE

Hello babes! Hoppas ni mår bra idag?! Det regnar inte ute nu så jag är nöjd och glad haha. Jag tänkte berätta lite mer om min Profhilobehandling som jag gjort hos dr. Shina. Ni kan läsa en massa mer om den här(klick!). 

Jag tycker att det är en alldeles fantastisk behandling och ser ett otroligt fint resultat redan efter första men ännu mer efter min andra omgång. Vilket, glow, plump och elasticitet min hud fått. Den känns så ungdomlig, på ett sätt jag inte upplevt med tidigare behandlingar. Don’t get me wrong, jag älskar fortfarande mina andra treatments men det här är bara på ett annat sätt. WOW alltså! Och det bästa är att det inte är några tillsatser i den utan ren hyaluronsyra, är så impad!

Om ni hoppar in på mina stories på Instagram under höjdpunktskategorin ”Treatments” så ska ni få en liten överraskning!;) 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej, vad har du för foundation här på bilden?

    Alexandra 2018-12-13 23:38:55
    Svara
    • Svar på Alexandras kommentar.

      Hej Alexandra! Det är faktiskt en helt ny mineralfoundation från ett märke som heter Annabelle Minerals som jag har ett samarbete med just nu. Den är faktiskt helt galet bra! Om du håller ut lite så kommer jag skriva massa mer om det här på bloggen i nästa vecka och även ge en rabattkod om du skulle vilja testa själv:) Stor kram S

      Susanne Barnekow 2018-12-14 13:03:55
      Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!