Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TOPPLÅTAR 2018

Jag vet inte hur kul ni tycker att det här är men jag tänkte dela en musikspellista med er – det är Spotify som satt ihop mina 100 Top Songs för 2018! Jag vet inte hur korrekt den är för jag har hittat låtar som jag inte ens känner igen på den haha. Det är mycket house då jag mest lyssnar på musik när jag är ute och springer eller tränar men ni kommer ändå kunna digga till något mer old school artister som Enya, Fleetwood Mac och Edith Piaf. Kanske ni kan hitta någon ny favvislåt!? Skulle ni kanske vilja att jag delade andra spellistor här, som kanske min tränings- eller softlista?!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jättekul ju! Hittar några nya guldkorn. Fortsätt tipsa, kram!

    Anette 2018-12-11 20:07:37
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!