LÄSARFRÅGA; BUS

Hej mina fina! Hoppas ni haft en bra helg?! Jag hade så kul i lördags kväll, det blev inte så sent men det var så mysigt på middagen och sen var vi ute en snabb sväng på stan. Är dock fortfarande trött men det får det vara värt haha. Jag fick en fråga gällande BUS i ansiktet och tänkte lyfta den här på bloggen. Here it goes!

Hej Susanne!
Älskar alla dina små tips och undrar nu om du brukar använda brun utan sol till ansiktet på vintern? Har du någon favorit som du skulle rekommendera?
Kram kram

Produkterna jag tänkte rekommendera har synts tidigare här i bloggen och är det enda jag använder som BUS i ansiktet. Jag tycker att det är löjligt enkelt att använda – man kan använda dem både innan och efter makeup och färgar inte av sig på kläder eller hår. Plus att dom tillför fukt och andra bra ingredienser för huden. Varför skulle man använda något annat liksom? Båda är verkligen 5/5 och det som är extra bra är att du kan kombinera med andra hudvårdsprodukter i och med att du kan spraya på när du vill. Då är det lätt att addera lite extra fukt vilket är viktigt då man redan är torr på vintern – alla BUS-produkter torkar ju ut lite grann även fast dom ofta kompenserar genom att innehålla fuktgivande ingredienser.

St Tropez, Purity Bronzing Water Face Mist.
Innehåller bland annat vatten från grön mandarin och extrakt från tropisk hibiskusblomma som hjälper till att skydda mot fria radikaler – och är även berikad med hyaluronsyra samt pentavi tin som ger en långvarig återfuktning.
Den doftar verkligen suupergott, tropiskt, och jag tycker inte jag upplever något av den säregna BUS-lukten. Kostar 325kr och finns att köpa här(klick). 

James Read Gradual Tan H2O Tan Mist.
En kylande mist som innehåller en kombination av mineraler, fuktgivande och andra hudvårdande ingredienser. Den ger en supersnygg och naturlig brun-utan-sol effekt. Kostar 295kr och finns att köpa här(klick!). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!