Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SWEET 16

Till min sminkning i lördags använde jag en ny special edition palett från Pür Cosmetics som heter Sweet 16 Travel es Palette – kände mig bara tvingad att visa upp den för er. För hur fin är den inte!? Den är så liten och smidig och skuggorna är högpigmenterade av riktigt bra kvalitet. Så snygg mix av färger och jag älskar att blanda den ljusbruna och roströda. Så snyggt! Om man vill få lite skimmereffekt är det vrålsnyggt att addera lite guld i mitten på ögonloben – blir effektfullt mot den matta skuggan under.

Är helt kär i den här just nu haha.

kostar 349 kr och finns att köpa här(klick!).

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Susanne!

  Älskar alla dina små tips och undrar nu om du brukar använda brun utan sol till asniktet på vintern? Har du någon favorit som du skulle rekommendera?

  Kram kram

  Lin 2018-12-06 22:29:34
  Svara
  • Svar på Lins kommentar.

   Hej Lin!

   Åh vad glad jag blir!:) Jaa det har jag, använder bara sprayer egentligen – den här https://susannebarnekow.metromode.se/2017/04/11/h2o-tan-mist/ och den här https://susannebarnekow.metromode.se/2018/06/04/purity-bronzing-water/. Du kan använda båda ovanpå din vanliga hudvård och makeup vilket gör att det inte torkar ut på samma sätt. Stor kram S

   Susanne Barnekow 2018-12-08 18:13:46
   Svara
 • Så fina färger!

  Josse 2018-12-06 14:08:58 http://www.dbtak.se/
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!