BROWNISH

Hej babes! Sen första uppdatering idag också, alltså vad händer?! Det känns som att jag får mindre tid för varje dag som går – vill bara komma ikapp men jag lyckas inte! Snart så haha. Mina naglar är ju en katastrofalt jobbig historia och medlet verkar inte vilja sitta så länge på mina naglar – så idag var jag tvungen att gå till Qvi Si igen och byta ut det. Dom bryts liksom och går av vilket är ganska smärtsamt så jag måste verkligen fixa dom. Nu valde vi en brun nyans som var så attans snygg, eller vad tycker ni?! Varför ska man alltid hålla i nåt när man ska visa upp naglarna? Eller det kanske men inte ska men tycker det blir lättare då haha. Fick bli en av mina kristaller idag haha. Snart ska ni få en litet men smarrigt produkttips så håll utkik!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!