TINY HAPPINESS

Jag vet att det inte ser mycket ut för världen men alltså, jag har ett alldeles eget arbetsrum där jag kan sitta och skriva, fota och förvara alla mina skönhetsprylar. Det känns långt ifrån färdigstylat men nu kan jag i alla fall sitta på en skön stol och ha datorn i en stabil och bekväm höjd. Lyxen! Jag ska hämta min skärm och skrivbord imorgon och då jäklar kommer det bli ännu bättre. Så glad! Även fast det var ganska knepigt att bygga ihop allt haha.

Det ser ju som sagt inte mycket ut för världen men för mig är det alldeles fantastiskt!

Är så dålig på inredning, vad skulle man kunna göra för att piffa till det lite, har ni några tips? Som inte kostar för mycket i och med att vi ska flytta härifrån:)

FÖRE:

EFTER:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Haj!
    Åh vad mysigt med ett eget rum! Du skulle kunna sätta en lite större planta där på den där svarta lådan i fönstret, och sen ha en skrivbordlampa på andra sidan du kan vinkla. Och köpa en genomskinlig låda och stoppa alla skönhetsgrejer i skulle du också kunna göra – så att du kan se alla godingar. Skulle också kunna stå i fönstret istället för lampan. Du skulle också kunna tejpa upp några ”inspirationsbilder” i polaroidformat där på väggen på sidan av fönstret för att hålla dig peppad 🙂

    Lovisa 2018-12-12 20:27:40
    Svara
    • Svar på Lovisas kommentar.

      Hej Lovisa och förlåt för sent svar! har helt missat:/ Tusen tack för dina suveräna tips- vad gullig du är!!:D Ska fixa lite till här sen ska jag visa upp igen! Tack igen och en stor bamsekram till dig!

      Susanne Barnekow 2018-12-27 11:31:15
      Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!