Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SORRY

Alltså förlåt för riktigt dålig uppdatering idag! Det är först nu jag fått en paus i soffan, den här dagen har gått i ett och nu var jag tvungen att sluta med ett copyjobb för att mina ögon gick i kors. Någon mer som blir galet trött av det här mörkret i kombination med regnet? Jag vill bara krypa ner under duntäcket och äta lussekatter men det går ju inte när man har så himla mycket att göra. Jag kommer snart i fas och då ska ni få samma kvalitet på inlägg som vanligt! Jag hittade den här bilden i min kamerarulle som jag knäppte förra onsdagen – det var nog en av de vackraste morgnar jag sett och bilden blev ett litet bevis om att det inte regnar hela tiden. Bara att hålla tummarna att det blir en repris imorrn!! Sussa sött så ses vi imorrn igen darlings

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!