Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FINALLY WEEKEND

Hej babes! Puuuh, snart helg. Det var en jättemysig lunch på Diplomat som Marie och Bamford anordnade, så kul att få snacka ikapp lite med mina trevliga branschkollegor. När jag kom hem därifrån var jag tvungen att göra ett par ärenden på stan och sen har jag suttit med näsan ner i en presentation som jag ska skicka iväg ikväll. Känner mig helt slutkörd och det här vädret gör det ju inte direkt bättre. Snacka om skitväder haha.

Imorgon ska jag ut på middag och fira en av mina bästa vänner som fyller år – det ska bli riktigt skojsigt!

Ska ta bilder på min look då:)

Ha en underbar fredagkväll fina ni så ses vi snart!

Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!