Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BANGS?

Hej fina ni! Tänkte bara visa upp min nya frisyr – eller det är väl inget dramatiskt jag gjort men igår när jag var hos Gabbi på Bangerhead och satte om mina extensions så klippte vi lite mer lugg. Alltså, nu är det en större del av håret som avsatts till lugg och den är även lite kortare än tidigare. Det känns så bra nu men som vanligt måste man ju ”bo in sig” lite när man ändrat håret tycker jag haha.

Vad tycker ni?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!