Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY BROWS

Hej mina skruttar! Hur mår ni?! Alltså stormen ute idag? Man kan ju knappt vara utomhus haha. Lite mysigt också! Jag har lite saker på schemat idag, jag ska till Bangerhead och sätta om mina Richy Hair extensions, efter det ska jag förbi Spa Supplys pressvisning och sen ska jag träna Bionic. Igår kväll var jag på en jätterolig klass på Yogastyrka som heter Yoga Tone – det var en cirkelklass som körde igenom hela kroppen med olika övningar och det som är ett extra plus är att salen är uppvärmd till mellan 30-40grader! Jag är så otränad nu alltså så ska föröka köra det, Bionic och Bikram varje vecka! Det är ju så kul när man väl kommer igång med träningen.

Nu till en helt annan sak som jag egentligen skulle skriva om, nämligen min brynpigmentering. Ville mest bara visa upp hur den ser ut nu några veckor efter – hur fint?! Så jämnt och snyggt!!

Som vanligt gör jag den på G Nails Eyes och den här gången var det gulliga Caroline som fyllde på.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!