Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TOASTED CASHMERE


Heej älsklingar! Förlåt för sen första uppdatering idag men jag har suttit fast med ett copyjobb som jag bara var tvungen att ta tag i! Nu måste jag bara få visa er en ny palett som jag använder dagligen – den kommer från märket Ofra och den har verkligen allt man behöver. En otroligt snygg highlighter( jag menar kolla på den!), ett perfekt blush och en fin bronzer. Sen är förpackningen rejäl fast ändå smidig. Som vanligt använder jag bronzern som ögonskugga också vilket är så himla smidigt haha. Man ser att jag slitit den lite men ville ändå visa upp för er.

Den kostar 329kr och finns att köpa här(klick!).  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!