Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEFORE

Hej på er! Oj vilken hektisk helg vi haft – vi har ju flyttat och fixat konstant förutom igår när jag började kände mig risig igen och låg och vilade nästan hela dagen. Så trist att den här förkylningen inte vill släppa men jag får nog börja vila ordentligt och inte vara så aktiv hela tiden tror jag. Anyways, jag knäppte några bilder på lägenheten när den var tom så ni får se några förebilder – nu är ju fortfarande många av rummen långt ifrån klara och jag har en massa flyttkartonger att gå igenom, men ska knäppa bilder på hur det ser ut senare idag så ni får se. Även fast den är sliten i kanterna är det en fantastisk våning, skulle bara vilja bo här permanent så man kunde renovera den men nu hyr vi ju bara tillfälligt. Det är kakelugnar i VARJE rum – så magiskt fint! Och för att inte tala om dörrkarmar och takhöjden. Ni ser ju lite på bilderna men ska göra en film sen så ni får se allt lite närmre. Ses snart igen!

VARDAGSRUMMET

HÖRNRUMMET / MATSAL

SOVRUMMET

HALLEN MED INSYN I VARDAGSRUMMET

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!