Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NU HÄNDER DET!

Jag hade lite andra planer gällande blogg och jobb idag, hade packat ner min dator i resväskan för att jag sedan skulle rulla över den till nya lägenheten. Men nu står den klämd längst in i en flyttbil haha. Vi började redan 8 imorse så nu tog jag en paus med hundarna, som inte längre hade någonstans att ligga, och gick upp till Storgatans Café & Bageri. Så nu sitter vi här och myser och väntar på att dom ska bli klara så jag kan gå och börja ta emot saker i nya lägenheten. Jag bloggar alltså från mobilen – får se hur det blir haha. Smidigt att kunna göra det ibland ju!

Nu vet ni status i alla fall och jag hoppas kunna få upp ett till inlägg innan dagen är slut. Ska ta bilder på nya lägenheten också så ni får se! Puss så länge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!