TJOO!

Tjoo på er! Alltså den här flyttkaosen är intensiv haha. Det jobbigast är att man måste jobba och leva i allt under tiden och det är en hel del pusslande och planerande för att inte packa ner fel saker som man kan behöva. Ska bli så skönt när det är klart och imorgon bitti börjar vi flytta. Inser att jag har galet mycket jag ska hinna med att packa ner idag så ska bara få upp ett par inlägg och sen ska jag sätta igång. Idag var jag på Salong Qvi Si  och fixade naglarna igen. Tror ni att materialet höll på mig, näää. Mina naglar är verkligen hopplösa och det började släppa redan efter ett par veckor. När jag kom idag hade nästa alla naglar brutits så nu får vi börja om från början igen – den här gången använde Ida samma material fast adderade en gel som var något starkare. Men vi får se, tydligen så kan nageln vänja sig vid materialet och att det sitter bättre efter ett par gånger. Hoppas, hoppas! Vi valde en så himla snygg, vinröd färg som passar perfekt när man har lite kortare naglar. Vad tycker ni?

Snart ska ni få se en ny favoritprodukt som är perfekt för blandhuden som lätt får orenheter och finnar – läs, min hud.

Bry er inte om att jag försöker sno apans lampa haha. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!