Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEEKEND & LIFE PLANS

Jag kom på att jag glömt berätta vad som händer i mitt liv just nu. Vi har ju sålt lägenheten och den nya köparen ska flytta in redan vid månadsskiftet. Det alltså 2 veckor kvar tills vi ska vara ute, hjälp! Vi insåg snabbt att vi inte skulle hinna köpa en ny lägenhet tills dess så har letat med ljus och lykta efter någonting att hyra i andra-hand under tiden vi letar. Det är inte helt lätt alltså men det behöver jag nog inte tala om för någon som bor i Stockholm haha.

Plötsligt damp det ner ett tips från en Facebookvän som rekommenderade ett företag som hyr ut andrahandslägenheter och vi bokade snabbt visning av två olika objekt. Det första gick bort pga en jäkla massa trappor som inte fungerar när man har en tax och en gammal vovve men det andra var ganska så magiskt. En stor paradvåning med kakelugnar och högt i tak. Badrummet är dock stort som en skolåda men det får funka helt enkelt haha. Den är helt omöblerad så nu flyttar vi in alla våra saker och förvarar alla flyttkartonger i ett av rummen. Det är tillfälligt men också så spännande!

Så nästa fredag går flyttlasset och vi har bestämt att vi ska ha en klassisk flyttkväll med pizza och rödvin på golvet haha. Så mysigt!

Så den här helgen blir dedikerad till att packa. Tror inte vi har insett hur mycket grejer det är än men det får vi snart se…hoppas att ni ska göra något riktigt kul!

Ses snart babes!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!